Erman Toroğlu: "Galatasaray, bu adamı neden sezon başında almadı? Şampiyonlar Ligi'nde çok şey fark ederdi"

Ankaragücü'nün deplasmanda 3-0 mağlup eden Galatasaray, Süper Lig'de Fenerbahçe'nin iki puan önünde liderliğini sürdürdü.

Erman Toroğlu: "Galatasaray, bu adamı neden sezon başında almadı?  Şampiyonlar Ligi'nde çok şey fark ederdi"

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Ankaragücü - Galatasaray maçıyla ilgili yorumlarda bulundu.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, FENERBAHÇE'YE GÖRE DAHA DERLİ TOPLU OYNUYOR"

"Fenerbahçe'yi izledik, Galatasaray'ı izledik. Galatasaray, Fenerbahçe'ye göre daha derli toplu oynuyor. Okan Buruk, görevi iyi dağıtıyor. Fenerbahçe son haftalarda maçın sonlarına doğru sıkıntı yaşamaya başladı."

"GALATASARAY, HER ŞEYİ YAPTI"

"Ankaragücü taraftarları neden Kazımcan Karataş'a taktılar? Başkaları da hata yapıyor. Ankaragücü'nde iyi mücadele eden bir oyuncu söyleyebilir misin? Galatasaray her şeyi yaptı, Ankaragücü seyretti. Evet, zemin güzel değil ama Galatasaray oynadı. Sahaya makyaj yapmışlar ama yeterli değil."

"HAKEMİN KARARI DOĞRU"

"Penaltı pozisyonundan önce Mertens’in yaptığı hareket faul fakat hakem avantaja bırakıyor. Ankaragücü oyuncusu rezalet bir pas atıyor, topu kaptırıyorlar ve devamında penaltı oluyor. Hakemin kararı doğru."

"KÖHN'ÜN POZİSYONUNDA HAKEME UYACAĞIZ"

"Derrick Köhn, golden önce rakibi çekip bırakıyor gibi. Burada bir ikili mücadele var, normal bir futbolcu o pozisyonda öyle düşmez. Hakem, çıplak gözle kameraya göre daha iyi görür. Hakeme uyacağız."

"KÖHN'ÜN FAYDALI OLACAĞI KESİN"

"Galatasaray, bu adamı neden sezon başında almadı? Şampiyonlar Ligi'nde o kadar çok şey fark ederdi ki... Defastan top çıkarışları gayet iyiydi. Faydalı olacağı kesin." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2024, 14:56
YORUM EKLE