Nihat Kahveci: "Şu an Fenerbahçeli taraftarlar çıldırıyordur, Galatasaray maçında ne yaptığını anlamadım"

Galatasaray, Karagümrük'ü sahasında 1-0 mağlup ederken haftayı kayıpsız kapattı.

Nihat Kahveci: "Şu an Fenerbahçeli taraftarlar çıldırıyordur, Galatasaray maçında ne yaptığını anlamadım"

NutSpor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, OYUN OLARKA 1 GRAM UMUT VERMEDİ"

"Galatasaray, beklentinin çok altında futbol oynadı. Derbi öncesi normalde takımlar taraftarlarına umut verir ama Galatasaray, oyun olarak bir gram umut vermedi ama her maçın hikayesi farklı."

"İNANILMAZ GRİ BİR POZİSYON"

"Penaltı pozisyonunu yemin ediyorum kaç kere izledim. Orada ilk olarak Karagümrüklü oyuncu topa dokunuyor gibi, sonra Barış Alper Yılmaz'ın ayağı geliyor, müdahale var mı, yok mu? Ortada kaldım, inanılmaz gri bir pozisyon. Verse neden verdi demeyeceğim bir pozisyon. Yoruma açık. Böyle pozisyonlarda da net kanıt olmadığı için VAR giremiyor."

"G.SARAY, BU OYUNLA DERBİDE KAZANAMAZ"

"Galatasaray'ın bu oyunla Fenerbahçe deplasmanında kazanma ihtimali yok ama o gün düdük çaldığında hangi Galatasaray'ı izleyeceğiz? Mesela Manchester United deplasmanındaki Galatasaray'ı mı, Karagümrük maçındaki Galatasaray'ı mı?"

"ICARDI, TOPLA BULUŞAMIYOR"

"Forvet oyuncuları beslenilmeyi sever. Icardi topla buluşamıyor, daha çok buluşturman lazım. Ziyech içeri çekiyor, orta yapıyor. Icardi'nin çok tarzı değil ama kafasına denk gelirse atar. Kerem Aktürkoğlu, artık çok içerilere giriyor. Mertens, gerektiği kadar beslemiyor. Barış Alper Yılmaz buluşturamıyor ve Icardi de dakikalar geçtikçe istediği pozsiyonları alamayınca oyundan düşüyor."

"DERBİ BİTECEK Mİ BİLMİYORUM"

"Türk futbolunda inanılmaz bir kaos ortamı var. Derbi bitecek mi bilmiyorum. Maçın hakemi kim olacak? Allah sabır versin. Bu maçı nasıl yönetecek?"

"FENERBAHÇELİ TARAFTARLARI DÜŞÜNEMİYORUM"

"Serdar Dursun, Galatasaray maçında topa niye dokunmak istedi onu da anlamadım. Şu an Fenerbahçeli taraftarları düşünemiyorum, çıldırıyorlardır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2023, 09:58
YORUM EKLE