Orhan Uluca: "Galatasaray'da ilk 11'in değişmez oyuncusu olacak, iş ahlakı yüksek bir oyuncu"

Galatasaray, Çaykur Rizespor maçından galibiyet elde ederek zirve yarışında kayıp yaşamak istiyor.

Orhan Uluca: "Galatasaray'da ilk 11'in değişmez oyuncusu olacak, iş ahlakı yüksek bir oyuncu"

Markaj Youtube kanalında Orhan Uluca, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Uluca'nın açıklamaları şu şekilde:

"ZIYECH, İLK 11'İN DEĞİŞMEZ OYUNCUSU OLACAK"

"Galatasaray'ın, Rizespor'a karşı hat kırıcı, 10 numaralık işlere ihtiyacı var. Bu konuda tek ihtiyaç Hakim Ziyech. Bence Rizespor maçını Hakim Ziyech çözer. Hem Tete'nin dinlenmesi, hem de Ziyech'in artık ilk 11'e alışması önemli. Ziyech, iş ahlakı yüksek bir oyuncu. Fizik gücü düzeldiğinde ön alan baskısını da doğru yapar, savunmaya da yardım eder. Ayrıca sağ kanattan da oyun kurabilir. Hakim Ziyech'in ilerleyen zamanlarda Galatasaray'ın 11'inde değişmez oyuncu olacağını düşünüyorum."

"ICARDI'NIN SAKATLIĞI YOKSA OYNAMALI"

"Rizespor'a karşı rotasyona gidilecek mi? Icardi'nin sakatlığı varsa dinlendirilmeli ancak yoksa Icardi bu maçta da oynamalı. Bir sonraki hafta Kasımpaşa maçı dinlendirilmesi için çok daha uygun bir maç. Eğer Icardi'yi dinlendirecekseniz, o pozisyonda Barış Alper Yılmaz yerine Cedric Bakambu'nun forma giyip form tutması gerekiyor."

"TORREIRA VE KAAN AYHAN İKİLİSİ BOZULMAMALI"

"Rizespor karşısında İdeal 11'in bozulmaması gerektiğini düşünüyorum. Ben olsam orta sahada çok iyi uyum yakalayan Torreira ve Kaan ikilisini bozmam. Çünkü Galatasaray pozisyon üretmekte değil, sonlandırmakta sorunlar yaşıyor Bayern Münih maçında da gördüğümüz gibi..."

Kaynak: habersarikirmizi.com 

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2023, 18:02
YORUM EKLE