Osman Şenher: "Ne yapacağı belli değil, Galatasaray'da şu an yapabileceklerinin yarısını yapıyor"

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde grubunu 5 puanla 3. sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam etme hakkı kazandı.

Osman Şenher: "Ne yapacağı belli değil, Galatasaray'da şu an yapabileceklerinin yarısını yapıyor"

Galatasaraylı Gazeteci Osman Şenher, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Şenher'in açıklamaları şu şekilde:

"HER TAKIMA HATA YAPTIRABİLİRLER"

Kopenhag’ı yenmek için Galatasaraylı tüm futbolcular her türlü mücadeleyi sahada gösterdiler. Ama hep söyledim, yine söylüyorum; Kopenhag’ın fizik gücü çok üst seviyede. Her takıma hata yaptırabilirler. Dün Galatasaraylı futbolcular da zaman zaman fizik olarak rakibinin gerisinde kaldı. Evet Cim- Bom kalite olarak rakibinin çok üzerinde ama bu avantaj bazı maçları kazanmak için yetmiyor. Dün gece olduğu gibi...

"DEMEK Kİ BİR YERLERDE EKSİK VAR"

Yenen gole de baktığınız zaman Sacha Boey’in çok yorulmasının yanı sıra Angelino iki adım önde olsa rakibine o golü attırmayacaktı. Hiçbir futbolcuyu karalamaya da gerek yok. Galip gelmek için Bayern Münih’in arkasında gruptan ikinci çıkmak için bu maç da dahil tüm müsabakalarda yüreklerini sahaya koydular. Demek ki bir yerlerde eksik var.

"TETE'NİN NE YAPACAĞI BELLİ DEĞİL"

Tete, iyi mücadele ediyor ama o kadar savruk ki ne yapacağı belli değil. Ayağına aldığı topu iyi bir şekilde kullanamıyor. Rakibi atağa kalkınca attığı deparlarda geride kalıyor. Eminim bu eksiğini tamamlayacak. Ne var ki şu an yapabileceklerinin yarısını yapıyor bu da yetmiyor.

"BOEY, 3 KİŞİLİK OYNUYOR"

Sacha Boey, üç kişilik oynuyor. Gidiyor, geliyor, rakibin ataklarını kesiyor, ama yaptığı ortaların hiçbiri yerini bulmuyor. Onun da kusuru bu. Bu eksikler Tete için de Sacha Boey için de Süper Lig maçlarında ortaya çıkmıyor ama Avrupa maçlarında sırıtıyor. Hele böyle final maçlarında sıkıntı oluyor.

"ICARDI'YE FİNAL PASI ATACAK OYUNCU YOK"

Düşünün Icardi gibi bir santrforunuz var. Doğru dürüst tek bir orta gelmiyor veya bir tek final pası atacak oyuncu yok. Bir de çok sıkı markaj altında oynayınca Icardi etkili olamıyor.

"ZAHA'DAN PATLAMA BEKLİYORDUM"

Ben Zaha’dan bu maçta bir patlama bekliyordum çünkü çok büyük yıldız. İlk yarı bir-iki pozisyonda kaleye indi ama hepsi o kadar. O da etkisiz kaldı.

"KAAN AYHAN VE TORREIRA MÜTHİŞTİ"

İlk yarı orta sahada Kaan Ayhan ve Torreira müthiş mücadele ettiler. Yaptıkları mücadele, gol bulamayınca hiçbir işe yaramıyor. O kadar yoruldular ki Okan hoca ikinci yarı bu iki futbolcuyu da değiştirdi.

"KEREM, GOL VURUŞLARINDA ETKİLİ OLAMADI"

Yapılan değişiklikler de skor üzerinde etkili olmadı. Evet, Kerem Aktürkoğlu ile gol pozisyonuna girildi, ama genç oyuncu gol vuruşlarını yapamadı. Tabii Bayern Münih ile Almanya’da, Manchester United ile İstanbul’da oynadığımız maçlarda hakemler hata yapmasaydı, sarı-kırmızılıların üç puanı daha olacak, bu karşılaşma formaliteye dönüşecekti. Maalesef o iki hakem de resmen Cim-Bom’u yaktılar.

"AĞLAYIP VAHLAMAYA GEREK YOK"

Dün geceki İtalyan hakem Orsato ise resmen hakemlik resitali sundu. Sıfır hatayla maç yönetti. Demek ki UEFA, istediği zaman maçlara iyi hakem tayin edebiliyor. Sonuçta ağlayıp vahlamaya gerek yok. Maçın sonlarında Kopenhag’ı bunalttık ama gol bulamadık. Manchester United’ın üzerinde kalarak, yola Avrupa Ligi’nde devam etmek de bana göre başarıdır.

Kaynak: Osman Şenher / Milliyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2023, 00:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gurko
Gurko - 5 ay Önce

Zaha harbiden yıldızmı