Şansal Büyüka: "Şu anda Galatasaray'da değil de Fenerbahçe'de oynasaydı 40 gol atardı"

Galatasaray'ın Bayern Münih karşısında sergilediği futbol konuşulmaya devam ediliyor.

Şansal Büyüka: "Şu anda Galatasaray'da değil de Fenerbahçe'de oynasaydı 40 gol atardı"

343 Digital Youtube kanalında Şansal Büyüka, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Büyüka'nın açıklamaları şu şekilde:

"BENİM ARŞİVİMDE BÖYLE BİR ŞEY YOK"

"Benim futbol arşivimde böyle bir şey yok. Barcelona, Real Madrid, Juventus kim varsa sayalım. Hangi takım bugüne kadar Bayern önünde %57'ye 43 topla oynamış. Aciz kaldı Bayern Münih..."

"İLK YARIDA PARAMPARÇA ETTİ"

"Galatasaray, Bayern Münih maçında ikinci yarıda yediği gollerle değil, ilk yarıda atamadığı gollerle kaybetti. Galatasaray, elindeki maçı verdi. Galatasaray, orantsız bir güç kullandı. İlk yarıda bütün gücünü kullandı, Bayern Münih'i paramparça etti."

"TETE ÇIKTIKTAN SONRA..."

"Ben Tete'yi beğenmiştim ve o çıktıktan sonra Bayern Münih daha çok rahatladı ve etkili geldiler. Bazı oyuncuların isimleri bile rakibi yetebiliyor."

"ICARDI EĞER FENERBAHÇE'DE OYNASAYDI..."

"Icardi, fedakarlık yaptı. Yıldız futbolcular sakınırlar, kendilerini çok riske atmazlar. Hem uluslararası arenada kendisini gösterme maçıydı hem de Galatasaray'a aidiyet duygusuydu. İyi de mücadele etti, penaltıyı da kendisi altı ve çok da güzel attı. Özgüveni tavan yapmış. Mauro Icardi eğer Fenerbahçe'de oynasaydı 40 gol atardı."

"GALATASARAY, MANCHESTER UNITED'I YENER VE GRUPTAN ÇIKAR"

"Galatasaray’ın gruptan çıkması Kopenhag - Manchester United maçına bağlı. O maçı United kazanmamalı. Ben burada zaten Galatasaray’ın Manchester United’ı yeneceğini ve gruptan çıkacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2023, 00:46
YORUM EKLE