Sinan Engin: "Icardi futbolu bıraksın, Okan Buruk'un hocalığı askıya alınsın, Dursun Özbek istifa etsin"

Galatasaray, Süper Lig'in 25. haftasında Nef Stadyumu'nda Kasımpaşa'yı Nicolo Zaniolo'nun golüyle 1-0 mağlup etti.

Sinan Engin: "Icardi futbolu bıraksın, Okan Buruk'un hocalığı askıya alınsın, Dursun Özbek istifa etsin"

Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Engin'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, BURADAN ŞAMPİYONLUĞU VERMEZ"

"Galatasaray, Kasımpaşa maçını kötü oynayarak kazandı buna rağmen kazandı. Belli iyi takımsın. 1. belli, 2.'ye bakalım. Galatasaray buradan şampiyonluğu verirse Icardi falan futbolu bıraksın, kulübü kapatsınlar. Okan Buruk.'un hocalığı askıya alınsın, Dursun Özbek istifa etsin. Şampiyon belli 2.'ye bakalım Galatasaray takımı buradan şampiyonluğu falan vermez."

"TRANSFERLER İÇİN TEBRİK EDİYORUM"

"Transferde Galatasaray takımı çok çok başarılı. Galatasaray yönetimini ve scout ekibini tebrik ediyorum hele de şu transferlerde."

"DERBİYE KALMAZ"

"Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk mücadelesi, Ali Sami Yen'deki maça kalmaz! Ondan önce iş biter. İş bitmiş, ikincilik için çırpınışlar var."

"PLAY-OFF GELMEZ"

"Play-Off falan gelmez, istemiyorlar. Galatasaray işi bitirmiş, bu saatten sonra neden yarışa soksunlar herkesi! Kendimizi kandırmayalım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2023, 08:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin
Hüseyin - 1 yıl Önce

BJK ile FB neden playoff istiyor? Yıldırım Demirden başkanlığı zamanında yine bu iki kulübün baskısıyla ligi ilk sırada bitiren Galatasaray'ı sahada yenemeyince bu yolun çare olacağını ummuşlardı. Sonuçta Galatasaray FB'nin sahasında kupayı kaldırıp 1 sezonda 2 kez şampiyon olma başarısını gösteren ilk ve tek takım oldu. Şimdi şampiyonluk umudu kalmayan, ikincilik için çekişen FB ile BJK akılları sıra yine sahada yenemedikleri Galatasaray'ı da kendi yarışlarına çekmek istiyor.! Bu kadar sefil yönetimler..

Selahittin Akgül
Selahittin Akgül - 1 yıl Önce

AVRUPALI GALATASARAY I TANIYOR NEDEN ACABA

Sadettin mamikoğlu
Sadettin mamikoğlu - 1 yıl Önce

Galatasarayı Dünya spor camiası yakın takibinde,Hem Türk sporu ve Gsarayın büyük bir reklamı var .GS. Şampiyonluğu kaçinılmazdır.14,Galibiyetle 25,yükselirse tahminen Avrupa'da Galibiyet birinciliğini elde edecektir .başarılar GSaray.

Rıdvan Gedik
Rıdvan Gedik - 1 yıl Önce

İkinci yarı başlamış. Ligin bitmesine 12 hafta kalmış. Şu anki puan durumuna göre en yakın rakibine Galatasaray 9 puan fark atmış. Bu durumda Fb ve Bjk den gelen isteğe bak. Ben olsam böyle bir talepte bulunurken yerin dibine girerim. Bu kadar ucuz mu? Mantık nerede kaldı acaba? Yazık Türk futbolunu yöneten beyinlere bakın.