Tümer Metin: "Erden Timur'u konuşuyorlar, şimdi şunu söylemenin tam zamanı, 4 transfer ortak noktada buluşuyor"

Galatasaray, Süper Lig'in 25. haftasında Nef Stadyumu'nda Kasımpaşa'yı Nicolo Zaniolo'nun golüyle 1-0 mağlup etti.

Tümer Metin: "Erden Timur'u konuşuyorlar, şimdi şunu söylemenin tam zamanı, 4 transfer ortak noktada buluşuyor"

Tivibu Spor yorumcusu Tümer Metin, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Metin'in açıklamaları şu şekilde:

"Devre arası transferinin takıma ne kadar katkı vereceğinin göstergesi şeklinde bir gol attı Nicolo Zaniolo. Altınd eğerinde 3 puanı getiren gol. Nokta atışı yapıldı."

"Erden Timur'u konuşuyorlar, anlatıyorlar. Bu haftaya kadar bir şey söylemedim ama şimdi şunu söylemenin tam yeri. Icardi, Torreira, Mertens, Zaniolo gibi 4 isim ortak noktada buluşuyorlar. Geldikleri kulüplerde kariyerleri biraz aşağıya düşmüş, forma şansı daha az bulduğu, hakkında soru işaretleri olan oyunculardı. Bunları alıp başarıya endeksli bir takım haline gelmek kolay iş değil. Erden Timur'u oradan tebrik edelim."

"Sezon başında Okan hocanın zaman zaman sallanan koltuğunun ardından müthiş bir başarı yakaladılar. Tebrik etmek lazım."

"Bu ligde ya çok mücadele eden bir takım olacaksın ya da çok kaliteli olacaksın. Galatasaray çok mücadele ediyor diyemem ama ligdeki birçok takımdan kalite anlamında daha geniş bir kadroya sahip."

"Mertens'i çok aradı gözler. Oynarken takımı alıp götürüyor demiyorsun ama oynamadığında çok fark yarattı, yokluğunu hemen hissettirdi."

"Yunus Akgün, oyunda tamamen kayboldu. Forma şansını tamamen kaybettiğini düşünüyorum. Okan hocanın bir daha Yunus'a döneceğini düşünmüyorum."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2023, 13:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mistik
Mistik - 1 yıl Önce

Bizim acilen Yunus ve keremden kurtulmamız lazım. Aldıkları yolu bu kadar ezen, doğru düzgün pas veremeyen adamları yollayacaksin

İbrahim soytetir
İbrahim soytetir - 1 yıl Önce

Yunus Galatasaraya biraz küçük geliyor bir seviye alt takımlarda verimli olur