Tümer Metin: "Galatasaray'da tartışılacak bir oyuncu değil, öyle bir oyuncu bulamazsın, saygım büyük"

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun yıldızlaştığı maçta Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti.

Tümer Metin: "Galatasaray'da tartışılacak bir oyuncu değil, öyle bir oyuncu bulamazsın, saygım büyük"

Tivibu Spor yorumcusu Tümer Metin, Galatasaray'ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu ile ilgili yorumlarda bulundu.

Metin'in açıklamaları şu şekilde:

"ÖNEMLİ BİR GELİŞİM KAYDETTİ"

"Kerem Aktürkoğlu, zaman zaman sorgulanıyor, zaman zaman eleştiriliyor ama 14 gol ve 7 asiste ulaştı. Kısmi eksikleri var ama bence önemli bir gelişim kaydetti. Daha olgun, daha bilinçli, daha sorumluluk sahibi şeklinde oynuyor. Oyuncuların performans eğrisinde ufak tefek sapmalar olur, normaldir."

"GALATASARAY TARAFTARINA ŞAŞIRIYORUM"

"Bir Kerem Aktürkoğlu bulamazsın. Bazen Galatasaray taraftarına şaşırıyorum. Çocuğun üstüne çok gidiyorlar. Bazen çıldıratacak işler yapıyor, anlıyorum ama rakamlar ortada. Adam iyi futbolcu, iyi iş çıkarıyor." 

"TARTIŞILACAK BİR FİGÜR DEĞİL"

"Bence Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'da tartışılacak bir figür değil. Zaha'yı bile tartışırım. Ziyech'i tartıştık. Tete'yi tartışmam bile. Kerem Aktürkoğlu, soru işaretiyle yaklaşabileceğin bir oyuncu değil. Bir de problem çözüyor. Böyle oyuncuya saygım büyük." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2024, 03:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 2 ay Önce

Tümer Metin, çok şişiriyorsunuz bilmem ne yapıyor bu adam bu kadar.. iyi yetenekli ama kafa yapısı aynen Hakan Şükür.. Kale sahasından topu gezegenlere nişanlıyor.. Örümcekli kafa ile bilmiyorum nereye kadar? sanki biraz Erzincan'a dönüş gibi..