Uğur Karakullukçu: "Ben bunu biliyorum, Torrent'in Galatasaray'a bir ay önceki..."

Galatasaray, Süper Lig’in 35. haftasında Nef Stadyumu’nda Sivasspor’a 3-2 mağlup oldu. Uğur Karakullukçu, yorumlar yaptı.

Uğur Karakullukçu: "Ben bunu biliyorum, Torrent'in Galatasaray'a bir ay önceki..."

Vole yorumcusu Uğur Karakullukçu, Galatasaray-Sivasspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Karakullukçu'nun açıklamaları şu şekilde:

-GALATASARAY'DA YÖNETİM YOK-

"Galatasaray’ın bu maçı kazanması ile kaybetmesi arasında bir fark yoktu. Galatasaray’ın bu periyodu daha anlık çıkarlara yönelik değerlendirmemesi gerekiyordu. Galatasaray'da yönetim olsaydı, koridorları boş değil de yetkililerle dolu olsaydı hocaya 'Bizim gelcek ezon içinne kazanım elde edebiliriz?' diye zorlaması gerekirdi."

-GALATASARAY'A BİR KAZANIMI YOK-

"Gomis’in attığı 2 gol mü daha değerli yoksa Mostafa Mohamed’in diri bir görüntü vermesi mi daha değerli? Bence ikincisi daha değerli. Domenec Torrent, Galatasaray’a ne miras bırakmak istiyor? Galatasaray’da neyi değiştirdi? Domenec Torrent döneminde ‘Mostafa Mohammed ve Halil Dervişoğlu’nu doya doya izledik’ diyemiyoruz. Domenec Torrent, Galatasaray’ı stabil bir hale getirdi fakat bunun Galatasaray’a bir kazanımı yok."

-BIKKINLIĞI VAR-

"Torrent, ‘Mesaimizi dolduralım, ay sonu maaşımız yatsın, sezon sonunda da tazminat pazarlığımızı yaparız, gideriz’ diyor. Torrent'in Galatasaray'a bir ay önceki bakış açısıyla şimdiki aynı değil. Ben bunu biliyorum. Sezon bitse de gözüyle bakıyor. Bir bıkkınlığı var."

-FOTOĞRAF ÇEKTİRMEKLE BU İŞLER OLMUYOR-

"4-5 tane oyuncuyu Dinamo Kiev maçına çıkartıp fotoğraf çektirmekle bu işler olmuyor. Bu oyuncuların Sivasspor maçında süre alması gerekiyor. O fotoğrafın U19 maçında çektirilmiş olmasından hiç farkı yok, onlara bir şey katmıyor. Sivasspor maçında 15 dakika oynarsa katar."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2022, 23:50
YORUM EKLE