Ümit Karan: "Ben olsam bugün kulüp binasına giderim ve 'Artık Galatasaray'da oynamak istemiyorum' derim"

Galatasaray'da 3-1'lik Adana Demirspor galibiyeti Kopenhag maçı öncesi moral oldu.

Ümit Karan: "Ben olsam bugün kulüp binasına giderim ve 'Artık Galatasaray'da oynamak istemiyorum' derim"

SkySpor Youtube kanalında Ümit Karan, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karan'ın açıklamaları şu şekilde:

"EŞİTLİK İSTİYORUZ"

"Futbolda eşitlik çok önemli. Biz Fenerbahçe'ye şunu çal, Galatasaray'a bunu çal demiyoruz. Eşitlik istiyoruz. Galatasaray'ın en çok tepki verdiği konu bu."

"BÜYÜK İHTİMALLE KAR YAĞACAK"

"Adana Demirspor'un hücum oyuncuları tehlikeli ama Galatasaray, net bir skor elde etti. Oyuncular Salı gününe odaklı. Stadyumdaki 55 bin kişi Kopenhag'ı düşünüyordu. İklim çok önemli, büyük ihtimalle kar yağacak. 5 gün süren var. Hepsine iyi hazırlanman lazım.

"KEREM AKTÜRKOĞLU ANLADI"

"Rekabet... Forma o kadar kolay değil. Kerem Aktürkoğlu, bunu anladı. Biz sezon başında Okan Hoca'yı eleştirdik ama rotasyonu iyi kullandı. Herkes form graifiğini yüzde 80-90 yükesltmeye başladı. Demek ki Okan hoca, bazı şeyleri doğru yapıyor."

"ANGELINO OLSAN BUGÜN KULÜP BİNASINA GİDERİM"

"Angelino olsam bugün kulüp binasına giderim, yönetime teşekkür ederim ve 'Artık Galatasaray'da oynamak istemiyorum' diye açıklama yaparım. Barış Alper Yılmaz sol bek oynuyor, sen oynamıyorsun. Oyuncunun psikolojisi..." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2023, 15:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mete poyrazoglu
Mete poyrazoglu - 5 ay Önce

Ya ümit abi seni severimde hic anlamiyorsun bu antronorluk islerinden biri yerli biri yabanci sola angelino koysa sahaya 1 yerli daha sokmasi lazim yani ozaman teteyi kesip barışı sağ açık oynatmasi lazim

eser dokak
eser dokak @Mete poyrazoglu - 5 ay Önce

barış,Abdülkerim,kerem demirbay, kerem akturkoglu ile başladı maça yani 4 türk ile yani Angelino oynayabilirdi ümit karan doğru söylüyor

Hayati Durmuş
Hayati Durmuş - 5 ay Önce

Hocamız Galatasaray yönetimi ne .saygımız var çok Büyük Teşekkür ederiz herşey için .ama her topçu oynayacak şekilde olması lzm rotasyon şart Avrupa. Liğ Türkiye kupası uzun maraton var Galatasaray yedek leri süper ligde İlk Dörte girer.Halil Dervişoğlu Bakambu Angelina Kerem Demir bay vede gençlere daha fazla süre alırsa daha kaliteli takım hâline gelir umarım bu takım daha güzel yerlere gelecektir Avrupa da. ligde. Türkiye kupası niye final olmasın inanmasan başaramassın

Ünal karagöz
Ünal karagöz - 5 ay Önce

Bu hafta A. demir maçında bazı futbolcular bencil oynadı kanat oyuncuları orta saha 7.8 lik maç zorla 3.1 bitti