Yakup Çınar: "Galatasaray'a karşı kinleri vardı, 'Bu takım şampiyon olmasın' düşüncesindeydiler"

Galatasaray, Süper Lig'de Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda önemli bir haftayı kayıpsız geride bıraktı.

Yakup Çınar: "Galatasaray'a karşı kinleri vardı, 'Bu takım şampiyon olmasın' düşüncesindeydiler"

Galatasaray muhabiri Yakup Çınar, Yeni Açık Youtube kanalında Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Çınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, RAKİBİNE GÖZDAĞI VERDİ"

"Fatih Tekke’nin kırmızı kart görmesi maçın kırılma anıydı. Alanyaspor, o dakikaya kadar iyi oynuyordu. Kırmızı kart takımı demoralize etti. Galatasaray, zor gözüken bir deplasmandan farklı skorla ayrıldı ve rakibine de gözdağı vermiş oldu."

"TARAFTARLARIN SANKİ BİR KİNİ VARDI"

"Alanyaspor deplasmanında sanki Galatasaray’a karşı özellikle taraftarların bir kini vardı. ‘Bu takım şampiyon olmasın, burada kazanamasın.’ gibi düşünceleri vardı. Ben daha önce Alanya’ya deplasmana gittim ama hiç böyle değildi. Onlara en iyi cevabı saha içerisinde mücadele eden Galatasaraylı oyuncular verdi."

"SERGE AURIER, HİÇ HAZIR DEĞİL"

"Serge Aurier, beklentilerin çok altında kaldı. Hiç hazır değil. Okan Hoca, antrenman performansını beğendiği için ilk 11 oynatmıştı. İkinci yarı itibarıyla Kaan Ayhan ve Hakim Ziyech’in oyuna girmesi maça etki etti."

"NDOMBELE OLMUYOR"

"Ndombele'nin Fred ve Gedson’un önüne geçeceği konusunda ümidim vardı ama olmuyor. Gelecek sezon için takımda kalması çok zor."

"OKAN BURUK, FATİH TERİM'İN BAŞARISINI TEKRARLAMAK İSTEYEBİLİR"

"Fatih Terim olmak çok zor. Türk futbol tarihinin en başarılı antrenörü. Panathinaikos takımıyla da çok başarılı işlere imza atıyor. Okan Hoca, bu seneyi de şampiyon tamamlarsa Fatih Hoca’nın 4 sene üst üste şampiyonluk yaşadığı sezona benzer bir başarıyı tekrarlamak isteyebilir."

"YABANCI HAKEMLERİ BEĞENDİM"

"Yabancı hakemlerin performansını beğendim. Bu hakemler 10 hafta önce gelseydi şampiyonluk yarışı bitmişti, Galatasaray da şampiyon olmuştu."

SÜPER KUPA KUTLAMASI

"Bazı meslektaşlarım, ‘Pendikspor maçından önce Galatasaray kupayı alır.’ diye haber yaptı ama ben tam tersini düşündüğümü söylemiştim. Galatasaray, şu anki motivasyonunu bozmak istemiyor. Metin Öztürk ile konuştum, ‘Süper Kupa maçı oynanmadı bile. O kupayı alıp Pendikspor maçının motivasyonunu bozmaya gerek yok.’ dedi." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2024, 19:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
ADEM
ADEM - 2 hafta Önce

SİZİN DE DEDİĞİNİZ GİBİ YAKUP BEY, YABANCI VAR HAKEMLERİ 0N MAÇ ÖNCE GELMİŞ OLSALARDI GS ŞİMDİ ŞAMPİYONLUĞU GARANTİLEMİŞTİ...VARDAKİ HİSSİ FENER FANATİKLERİ FB'YE UYDURMA PENALTILARLA VE VERMEDİKLERİ FAULLERLE FAZLADAN 12-14 PUAN KAZANDIRDILAR....ALLAH HEPSİNİ NASIL BİLİRSE ÖYLE YAPSIN...BU FB'Lİ VAR TAVŞANLARI KUL HAKKI YEDİLER...ZEHİR ZIKKIM OLSUN İNŞALLAH...