Erden Timur: "Bizim hiç kurşunumuz yok sandılar, 'Teklif 25 milyon Euro'nun altındaysa havaalanından geri dönün' dedim"

Galatasaray'ın sevilen ismi Erden Timur, sarı kırmızılı kulüpte göreve başladığı dönemden bu yana yaşadıklarıyla ilgili konuştu.

Erden Timur: "Bizim hiç kurşunumuz yok sandılar, 'Teklif 25 milyon Euro'nun altındaysa havaalanından geri dönün' dedim"

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, 343 Digital Youtube kanalına açıklamalarda bulundu.

Timur'un açıklamaları şu şekilde:

"BOEY İÇİN '25 MİLYON EURO'NUN ALTINDAYSA GERİ DÖNSÜNLER' DEDİÖ"

"Sacha Boey, Bayern Münih istediği için maça çıkmamış. Bayern son anı beklemiş ama alternatif geliştiremedi. Bayern, oyuncunun menajerini yetkilendirmiş transfer için. Dolayısıyla menajer başka takımdan teklif getirtemez. 7-8 gün kaldı, biz de göndermek istemiyoruz. Bayern Münih'e '25 milyon Euro'nun altında bir teklifle geliyorlarsa havaalanından geri dönsünler' dedim. Sacha da bunu protesto ediyor gitmek istediği için. Ben Sacha'ya dedim ki 'Söz veriyorum sen gideceksin, hayallerinize karışmayacağız.' dedim. Onlar bizim hiç kurşunumuz yok diye düşünüyordu. Masadaki şartları değiştiremiyorsan masayı dağıtacaksın."

"TARİKATÇI DENDİĞİ İÇİN ALEVİ OLDUĞUMU SÖYLEMEK ZORUNDA KALDIM"

"Bana "Tarikatçı" dendiği için alevi olduğumu söylemek zorunda kaldım. Böyle de garip bir toplum... Bunun belgesi mi var? "Tarikatçı değilim!" diye kimlik mi göstereyim?"

"TETE ÇOK FAZLA ANTRENMAN YAPAR"

"Berkan Kutlu, çok çalışkan. İki antrenman daha yapar. Torreira, sahada acayip çalışkan. Tete çok fazla antrenman yapar, acayip çalışkan, sürekli çalışıyor."

"MERTENS'İ JUVENTUS İSTİYORDU"

"Galatasaray'a gelmeden önce Mertens'i Juventus istiyordu. Daha yüksek para verdikleri halde Juventus'a gitmedi."

"MUSLERA'NIN GÖZÜNÜN YAŞARDIĞINI GÖRDÜM"

"Muslera'nın sözleşme töreninde ağlamadım, Muslera'nın sürekli gözü doluyordu, sesi titredi falan, eşim de bana 'Muslera'nın sözleşmesinde ağlayacak bir şey buldun' dedi, ama yanındayım adamın gözünün yaşardığını görüyorum."

"EVLENİN DİYE ONLARA TAKILIYORUM"

"Takımın Aile Bakanı Muslera ama inşallah Kerem Aktürkoğlu'nu da Aile Bakanı yaparız ilerde (Gülerek). Ben onlara takılıyorum 'evlenin' diye."

"ICARDI'NİN GELİŞİ İMKANSIZA İNANMAK"

"Mauro Icardi'nin buraya gelişi, imkansıza inanmak... Adam, 8 milyon Euro maaş alıyordu. Diyoruz ki, "Maaşın %90'ını PSG'ye ödetelim" onlar da "Tabii tabii" diyordur. Üstüne oyuncuyu da ikna edelim..." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2024, 14:22
YORUM EKLE