Ertem Şener: "Fenerbahçeli olsam kıskanırdım, Galatasaray'a hazırlasın, benzerini bulamazlar"

Galatasaray, Süper Lig'de 34. haftayı 3-0'lık Adana Demirspor galibiyetiyle geride bıraktı.

Ertem Şener: "Fenerbahçeli olsam kıskanırdım, Galatasaray'a hazırlasın, benzerini bulamazlar"

Futbol yorumcusu Ertem Şener, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Şener'in açıklamaları şu şekilde:

"FENERBAHÇELİ OLSAM KISKANIRDIM"

"Galatasaray taraftarına sesleniyorum, Fernando Muslera'ya koreografi yapın. Maçta giydiği formaları GS Store'lara koyun, kapış kapış satılması gerekiyor. Böyle bir kaleci olur mu ya? Muslera, her şampiyonlukta 7-8 maç kurtarıyor. Adana Demirspor karşısında da tek başına bir takımdı. Gerçekten haksız rekabet. Ben Fenerbahçeli olsam kıskanırdım."

"ICARDI'NİN BENZERİNİ BULDU AMA MUSLERA'NIN BEZERİNİ BULAMAZLAR"

"Galatasaray yönetimi, ailesine gitsin, akrabası kimse onu getirip kaleci yapsın, Muslera çalıştırsın, Galatasaray'a hazırlasın. Başka türlü olmaz. Fernando Muslera'dan sonra mutlaka yokluk çekilecektir. Fenerbahçe, Mauro Icardi'nin benzerini Edin Dzeko'yla buldu ama Fernado Muslera'nın benzerini bulamaz."

"KEREM AKTÜRKOĞLU'NA 'HELAL OLSUN' DEDİM"

"Hakim Ziyech ceza sahasından öyle bir gol attı ki herkes şaştı kaldı. O sırada kameralar Galatasaray yedek kulübesini gösterdi. Kerem Aktürkoğlu'nu gördüm, yerine oynayan Hakim Ziyech'in golüne çok sevindi ve ayakta alkışladı. Ben 'Helal olsun' dedim. Böyle ufak tefek gözüken şeyler çok önemlidir. Demek ki egoist değilmiş. Takımını, takım arkadaşını da düşünüyormuş. Bugün Kerem yedek olabilir ama yarın formayı tekrar alabilir veya EURO 2024'e damga vurabilir. O potansiyelini hiç kaybetmez."

"KEREM DEMİRBAY, HERKES, SUSTURDU"

"Kerem Demirbay, sezon başında geldiği zaman 'İyi olsa Bayer Leverkusen'de Xabi Alonso bırakmazdı, sakatlanıyor' falan dediler. Adam herkesi susturdu. Tek başına makina resmen." ifadelerini kulandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2024, 08:46
YORUM EKLE