Erden Timur için şok eden gelişme ortaya çıktı! "Gizlemeye gerek yok"

Galatasaray'da transferde önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Erden Timur için şok eden gelişme ortaya çıktı! "Gizlemeye gerek yok"

Markaj Youtube kanalında Erinç Bilican, Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Bilican'ın açıklamaları şu şekilde:

"ASSIGNON İÇİN ANLAŞMA OLDU AMA..."

"Dün akşam, Lorenz Assignon için Galatasaray ve Rennes kulübü anlaştı. Bu net. Opsiyonsuz bir şekilde herhangi bir kiralama ücreti olmadan 4-5 aylık bir anlaşma iki kulüp arasında oldu ama Assignon ise 'Herhangi bir Premier Lig kulübü teklif yapmazsa gelirim' dedi. Burnley takımı da devreye girdi. Zaten daha önce de istiyorlardı."

"AURIER'DEN BAŞKA BİR SAĞ BEK DAHA GELEBİLİR"

"Afrika Kupası'nın bitmesinin ardından Aurier'in takıma katılması bekleniyor. Şu an Kaan Ayhan'ın kasığında bir sıkıntı var. Kaan Ayhan fedakarlık yaparak durumu idare ediyor. Sene sonunda ameliyat olacak. Bu sakatlıktan dolayı da sağ bek transferini sadece Aurier ile tamamlamama durumu da var. Sağ bek için bir transfer daha gelebilir."

"ERDEN TİMUR'UN KENDİ REKLAMINI YAPTIĞINI DÜŞÜNEN BİR KESİM VAR"

"Gelecek sene Erden Timur'un olmama ihtimali hiç azımsanmayacak derecede. Gizlemeye gerek yok. Yönetim içerisinde, Erden Timur'un kendi reklamını yaptığını düşünen bir kesim var. Şu an Erden Timur ne yapsa zarar gibi bir durumu var."

"SOL BEK PLANI BARIŞ ALPER'İN ÜZERİNE"

"Sol bek bölgesine net bir isim gelmezse Okan Buruk'un Barış Alper Yılmaz'ın önünü kesmemek gibi bir düşüncesi de var. Okan Hoca'nın Avrupa'da sol bek planı Barış Alper'in üzerine."

"FIRSAT TRANSFERİ ÇIKMAZSA SANTRFOR ALINACAĞI DÜŞÜNMÜYORUM"

"Bakambu denklemden çıkarsa elbette bir santrfor gerekiyor. Ama Icardi varken Bakambu da oynayamadı. Bir fırsat transferi çıkmazsa, oraya transfer yapılacağını düşünmüyorum. Belki hücuma yönelik bir orta saha olabilir." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2024, 19:10
YORUM EKLE