"Galatasaray soyunma odasında yumruklar atıldı, aklını kaybetti"

İstanbulspor - Galatasaray maçında oyuna girdikten sadece 6 dakika sonra kırmızı kart görerek oyun dışında kalan sarı-kırmızılıların İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo büyük eleştiri topladı.

"Galatasaray soyunma odasında yumruklar atıldı, aklını kaybetti"

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında İstanbulspor'a konuk olan Galatasaray, Mauro Icardi'nin golleriyle karşılaşmadan 2-0 galip ayrılarak en yakın takipçisi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 8'e çıkardı. 

Sarı-kırmızılılarda Mauro Icardi ve Kerem Aktürkoğlu gecenin yıldızı olurken Nicolo Zaniolo ise eleştirilerin hedefindeki isim oldu. Oyuna 69. dakikada Rashica'nın yerine giren İtalyan yıldız 75. dakikada rakibine yaptığı sert müdahalenin ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Girdikten sadece 6 dakika sonra takımını 10 kişi bırakan Zaniolo çok sinirlendi ve soyunma odasına girerken duvarı tekmeledi.

İtalyan basını da Nicolo Zaniolo'nun oyuna girmesinin hemen ardından gördüğü kırmızı kartı manşetlere taşırken "Aklını kaybetti" ifadeleri kullanıldı. 

LA GAZZETTA DELLO SPORT: "ZANIOLO, GALATASARAY'I YAKIYORDU"

İtalya'nın önde gelen spor sitelerinden La Gazzetta dello Sport, Nicolo Zaniolo'nun oyuna girdikten 6 dakika sonra oyundan atılmasını öne çıkardı. Haberde "Ne gol attı ne asist yaptı. Zaniolo bu kez farklı haberlerle gündemde. İtalyan oyuncunun sahaya girmesi Galatasaray'ın lehine olmadı. Zaniolo'nun oyundan atılması Galatasaray'ın galibiyetinin önüne geçmedi. Galatasaray kalan 2 maçını kazanması durumunda şampiyon olacak." denildi.

TUTTOSPORT: "İNANILMAZ ZANIOLO"

Tuttosport, Nicolo Zaniolo'nun oyuna girdikten 6 dakika sonra oyundan atılmasını "İnanılmaz" olarak yorumladı. Haberin detayında "Galatasaray'ın Icardi'nin iki golüyle kazandığı ve Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 8'e çıkardığı İstanbulspor maçı Nicolo Zaniolo için unutulması gereken bir akşama dönüştü." ifadelerine yer verildi.

TUTTOMERCATOWEB: "ZANIOLO İÇİN KÖTÜ BİR AKŞAM! KENDİNİ TÜNELE ATTI"

İtalya'dan Tuttomercatoweb, Zaniolo'nun oyuna girdikten 6 dakika sonra kırmızı kart görerek oyundan atılmasını haberleştirdi. Haberde "Zaniolo için kötü akşam. Oyuna girdikten 6 dakika sonra atıldı ve kendini tünele attı. Eski Romalı, hakemin kararını hiç iyi karşılamadı ve tüm öfkesini soyunma odasına giden tünele verdi." ifadelerine yer verildi.

LA REPUBBLİCA: "SOYUNMA ODASI VE TÜNELİ TEKMELEDİ"

İtalya'nın önde gelen haber sitelerinden La Repubblica, Nicolo Zaniolo'nun kırmızı kart gördükten sonra sergilediği tavırlara dikkat çekti. Haberde "Galatasaray'ın İstanbulspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada sadece 6 dakika forma giyebilen Nicolo Zaniolo hakemin kararını hiç beğenmedi ve tüm hırsını tüneli tekmeleyerek çıkardı. Soyunma odasında da yumrukların atıldığı söylendi." denildi.

CORRIERE DELLO SPORT: "AKLINI KAYBETTİ"

İtalya'nın önde gelen gelen bi başka spor portalı Corriere dello Sport, "Zaniolo aklını kaybetit. Oyundan atıldıktan hemen sonra tüneli ve ardından soyunma odasını yumrukladı. Zaniolo'nun aklını yitirmesine neden olabilecek bir kırmızı kart. Tünele yumruk ve tekme atarak stresini çıkarmaya çalştı." ifadelerini okuyucularına aktardı.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2023, 18:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
Eymen Alo
Eymen Alo - 12 ay Önce

Kerem abi