Nihat Kahveci: "Galatasaray'a gelmeden önce izlediğimiz oyuncu bu muydu? Büyük hayal kırıklığı"

Galatasaray'ın Sivasspor ile oynadığı maçta bazı oyuncuların performansı büyük hayal kırıklığı yarattı.

Nihat Kahveci: "Galatasaray'a gelmeden önce izlediğimiz oyuncu bu muydu? Büyük hayal kırıklığı"

NutSpor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'DA BASKI YRATTI"

"Galatasaray, son iki maçını Fenerbahçe'den sonra oynadı. Bu biraz baskı yaratır. Tam tersi de Fenerbahçe için geçerli. Fenerbahçe'nin 7 gol atması, ister istemez beyin altına otoruyor. Bir de o kadar eksik var ki..."

"MERTENS, MUHTEŞEM OYNADI"

"İlk yarıda Mertens, muhteşem  oynadı. Hatta oyundan neden çıktığını bilmiyorum. Bir de Ndombele'nin onun yerine girmesini hiç anlamadım."

"ALİ TURAP, BU MAÇI BİR AN ÖNCE UNUTMALI"

"Ali Turap Bülbül, bu maçı bir an önce unutmalı. Bence bu maçta oynamadı, hiç katkısı yoktu. Ben şahsen 'Ali Turap, bu maçın en iyisi' demek isterdim ama maçın en kötülerinden biriydi. Bence büyük bir hayal kırıklığıydı. Çok eleştirmek istemiyorum, önünde uzun yıllar var ama bu maçta hiçbir özelliğini görmedim."

"SON VURUŞ USTASI GETİRİLMELİ"

"Okan hoca, net son vuruş ustası getirmeli ve idman yaptırmalı. Bu kadar gol kaçmaz. Kerem Aktürkoğlu, bu maçta yine 10 üzerinden 2'lik oynadı."

"ZAHA, HAYAL KIRIKLIĞI"

"Bu Zaha, bizim Crystal Palace'tan Galatasaray'a gelmeden önce izlediğimiz Zaha mı? Hayal kırıklığı. Zaha yok, nerede o alıp giden Zaha. Bir de son 20 dakika maç onun oyununa evrildi."

"HALİL DERVİŞOĞLU, ÜRETKEN DEĞİLDİ"

"Halil Dervişoğlu, bazen arkası dönük oyunda iyi işler yaptı. Topu tuttu, servis  yaptı ama santrfor oyuncusundan şut atması, gol atması bekleniyor. O konuda hiç üretken değildi." 

"SANCHEZ DIŞINDA BEKLENTİ ALTINDA KALDILAR"

"Davinson Sanchez'i bir kenara koy, yapılan yeni transferlerin hepsi beklenti altında kaldı."

"YİNE BİR ŞEYLER ÇIKACAK

"Zaten hafif hafif bir şeyler konuşuluyor. En son işte Sanchez'in bir videosunu gördük. Bu puan kaybından sonra elbet bir şeyler daha çıkacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2024, 03:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Burhan Güner
Burhan Güner - 4 ay Önce

Arkadaş Okan hoca ipleri çok gevşek bıraktı icatdi sakat diyorlar na işi var yurt dışında tete,zaha ruh gibi oynuyor sançes desen ortalarda yok, yok Arkadaş Okan hoca sözünü geçiremiyor ah fatih hoca olcaktı bu futbolcuları döve döve oynatırdı