Nihat Kahveci: "Galatasaray'da bir maç 10 üzerinden 2 oynar ama sonra 'Ne yapıyor bu adam?' deriz"

Galatasaray, kritik Kopenhag maçı öncesi Adana Demirspor engelini 3-2lik skorla geçti.

Nihat Kahveci: "Galatasaray'da bir maç 10 üzerinden 2 oynar ama sonra 'Ne yapıyor bu adam?' deriz"

NutSpor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"HEPSİ TEKNİK OYUNCULAR"

"Galatasaray çok iyi oynadı, özellikle ilk yarıda futbolun tüm doğrularını yaptı. Sahanın içindeki oyuncuların hepsi teknik oyuncular." 

"SACHA BOEY MAKİNE GİBİ"

"Sacha Boey, goller atamaya da başladı. Makine gibi gidip geliyor. Tam bir istikrar abidesi. Tete'nin girdiği pozisyonlara Boey girseydi hat-trick yapardı. Boey, Usain Bolt gibi. Boey, inanılmaz ya. Bütün maçlarda oynuyor. Maşallah diyelim."

"TETE, HAT-TRICK YAPACAĞINA GOL ATAMADI"

"Tete, hat-trick yapacağına sıfır golle eve gidiyor. Kaç kere karşı karşıya kalacaksın? Bundan daha net pozisoynlara nasıl girebileceksin? Zaten onları gol yapsa maçın yıldız adaylarından biri olarak konuşacaktık."

"BARIŞ, NE ARA SOL BEK OLDU?"

"Hırvatistan maçında o koşuyu atıp gola ttığında Barış Alper Yılmaz, hangi bölgede oynuyordu? Ne ara sol bek oldu? Barış Alper sol bekte devam ederse bir maçtan sonra, 'Barış Alper Yılmaz'dan sol bek olmuyor hocam.' diyeceğiz. Bunun sinyalini bazı pozisyonlarda aldım."

"GALATASARAY'IN OYUNUNU BEĞENDİM"

"Galatasaray 3 puanını aldı, rakibi Fenerbahçe üzerinde baskı yarattı. Ben Galatasaray'ın oynadığı oyunu beğendim."

"KEREM'İ BÖYLE KABUL EDECEKSİNİZ"

"Kerem Aktürkoğlu'nu böyle kabul edeceksiniz. Kerem bir maç 10 üzerinden 2 oynar, inanılmaz top kaybeder ama diğer maç asistleri golleriyle 'Ne yapıyor bu Kerem?' deriz."

"ICARDI'NIN ASİSTİ AMAN ALLAH'IM!"

"Icardi'nin maç içerisindeki oyunu sonrasında bazı taraftarlar 'Ya Icardi bu düşüş ne? Seni seviyoruz' demişlerdir ama Kerem'e verdiği pas aman Allah'ım! Son dakikada da penaltında golünü attı."

"O AN BİR SESSİZLİK OLDU"

"Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz'a verirken taca attı. Kerem o an asist yapmamış olsa, gol atmamış olsa ve asist yapmasaydı ne olurdu? O an bir sessizlik oldu. 'Olabilir' dediler. İşte çok önemli. Bu özgüven kazandırıyor."

"YANLIŞ YANLIŞLA DÜZELTİLMEZ"

"Nelsson'un pozisyonu net penaltı. Samet'inki de penaltıydı ama vermediler. Yanlış, yanlışla düzeltilmez."

"HER MAÇIN HİKAYESİ AYRI"

"Galatasaray, Kopenhag maçı öncesi oyun gücü olarak beni memnun etti. Her maçın hikayesi ayrı. -7 dereceye ve UEFA Kupası aldığı stada gidecek. Mücadelesinden hiç şüpghem olmayacak. Okan hoca hep kazanmak için oynuyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2023, 02:21
YORUM EKLE