Rıdvan Dilmen: "Ben hayatımda böyle bir şey görmedim, Galatasaray en ilgincini yaptı"

Adana Demirspor'u 3-1 mağlup eden Galatasaray, Süper Lig'de yoluna dolu dizgin devam ediyor.

Rıdvan Dilmen: "Ben hayatımda böyle bir şey görmedim, Galatasaray en ilgincini yaptı"

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, oyuncularından en iyi şekilde yararlanmaya devam ediyor.

Daha önce birçok denemesinde başarılı olan tecrübeli teknik adam, bu kez de Barış Alper Yılmaz ile sol bek sorununu çözmeye çalıştı.

TV8,5'ta yayınlanan programda Rıdvan Dilmen, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"BENİM HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM BİR ŞEY DEĞİL"

"Galatasaray'ın iki sol beki var, Kazımcan Karataş ve Angelino ama Barış Alper Yılmaz oynadı. Barış Alper'in mevkisi forvet. Okan Buruk, oyunun en ilgincini yaptı. Oynadığı oyun şablonu benim hayatımda gördüğüm bir şey değil. Benim izlediği ve gördüğüm kadarıyla Galatasaray 2-4-4 oynadı."

"OKAN HOCA, HER GÜN RUS RULETİ OYNUYOR"

"Bu sene farklı bir Okan Buruk çıktı. Şampiyon Okan Buruk geçen sene böyle oynamıyordu. Okan hoca her gün rus ruleti oynuyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2023, 02:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
DOGUBEY
DOGUBEY - 5 ay Önce

Rıdvan hoca ,ilk kez böyle birşey gördüğünü söylüyor ama Brian birch doneminde sol acik ŞEVKİ sol bek oynatildi..GS 3 yıl ustuste şampiyon olduğu yıllar

Dragunov
Dragunov - 5 ay Önce

Taktik maktik adam işi biliyor Rıdvan, herkes senin gibi düşünse futbol gelişim gosterirmi . Yıllardır aynı taktik ile oyna oyna ne olur biraz gelişime açık olun

Murat Üner
Murat Üner - 5 ay Önce

Hocanın yaşı yetiyor aslında toprağı bol olsun Cruyff'un Barcelonasını seyretmiş olmalı 2-4-4 veya ters 3-5-2 yani 2-5-3'ü seyrettik onunla. Okan hoca ilklerin adamı.

Mustafa (Emekli - Havacı)
Mustafa (Emekli - Havacı) - 5 ay Önce

Okan hoca, maalesef sanki Fatih TERİM hocanın taklidi gibi bir tutum segiliyor. Durmadan şablou deĝıßtitoyir, durmadan oyun taktik anlayışını değiştiriyor.
Bunun nedeni her maçını kazanmak istiyor.
Çünkü Galatasaray Avrupa da her maçını kazanamıyor. Çünkü Okan hocanın elinde 2000 yılın kadrosu yok. Bu kadro maalesef kaliteli bir kadro değil. Bence bu günkü kadro seviyesi Şampiyonlar Ligi seviyesi değil.
Yani İlk 8 e giremezler asla.
Daha kaliteli ayaklar gereklidir her mevkide.
SAYGILAR
İZMİR - Karşıyaka

S.horuz
S.horuz - 5 ay Önce

Okan hoca hep hücuma dayalı taktikle oynadığı için top bi okalade bi bu kalede defansı boş vermiş bı takım görüntüsü futbol bu değil futbol akıl oyunu aynı zamanda sadece fizik yetmez hocam