Orhan Uluca: "Galatasaray'da başkası olsa olsa çıldırırdı, 50 milyon Euro'yu görmüş oyuncu"

Galatasaray'da oyuncuların form durumu Sivasspor maçında önemli iki puan kaybına neden oldu.

Orhan Uluca: "Galatasaray'da başkası olsa olsa çıldırırdı, 50 milyon Euro'yu görmüş oyuncu"

Markaj Youtube kanalında Orhan Uluca, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Uluca'nın açıklamaları şu şekilde:

"SEZON BAŞINDA PLANLANAN SAHAYA GEÇMEDİ"

"Galatasaray, sezon başında planladığı oyun fikrini sahaya geçiremedi. Eğer böyle olacaksa; top bir o kalede bir bu kalede, geçen sene olduğu gibi, o zaman zaten bu oyun; Zaha ya da Yunus Akgün tipi oyuncuların oyunu değil. Barış Alper Yılmaz ya da Rashica gibi oyuncuların oyunu. O tarz oyunculardan o zaman devam edeceksin."

"ÖNDERKİ DÖRTLÜ OLUŞTURULAMADI"

"Galatasaray öyle veya böyle bir şekilde öndeki dörtlüsünü oluşturamadı. Geçen sene Galatasaray'ın öndeki dörtlüsü netti. Bu sene öyle değil. Bir sonraki maç öndeki dörtlüden kimlerin oynayıp oynamayacağını kestiremiyorsun."

"SKORERLİK KONUSUNDA SIKINTI VAR"

"Halil Dervişoğlu, golcü değil. Icardi yok, Halil de gol atamıyor. Kerem Aktürkoğlu, zaten haftalardır kaçırıyor. Skorerlik konusunda bir sıkıntı var. Genel problem burada."

"KEREM, BİR SÜRE YEDEK OLACAKTIR"

"Kerem Aktürkoğlu kırmızı kart da gördü ve bir süre yedek olacaktır. Eğer yerine oynayan da iyi oynarsa bir süre öyle kalır."

"BAŞKASI OLSA ÇILDIRIRDI"

"Bakambu, Allah'tan iyi karakter. Icardi'nin o kadar formsuzluğuna rağmen yedek kaldı. Başkası olsa, Gomis falan olsa çıldırırdı. Keşke Icardi'nin sakatlandığı dönemden itibaren 4-5 maç Bakambu oynasaydı. Bu adam tecrübeli bir adam. Villarreal'den 50 milyon Euro'lara Çin'e transfer olmuş. Her maçı kaldırabilecek seviyede. Icardi, oynamaya devam etti ve o zamandan bu yana sakatlığını konuşuyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2024, 18:29
YORUM EKLE