Ümit Davala: "Keşke Galatasaray'a gelse, acaba bırakırlar mı?"

Galatasaray, Süper Lig'de Sivasspor ile berabere kalarak haftayı kayıpla tamamladı.

Ümit Davala: "Keşke Galatasaray'a gelse, acaba bırakırlar mı?"

Markaj Youtube kanalında Ümit Davala, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Davala'nın açıklamaları şu şekilde:

"2'Yİ BULAMAZSAN İŞLER HER ZAMAN ZOR OLUR"

"Galatasaray maça iyi başladı, erken bulduğu pozisyonları gole çeviremedi. Mertens ve Kerem'in direkten dönen topları var. 1-0'dan sonra 2'yi bulamazsan, Galatasaray adına işler her zaman zor."

"BAZI OYUNCULAR DAHA ERKEN ALINABİLİRDİ"

"Eğer genç oyuncular kadroda bulunuyorsa; o zaman oyuna da alabilirsin. Bunun hiçbir sakıncası yok. Sonuç olarak çok eksiğin var. Belki bazı oyuncular oyuna daha erken alınabilirdi."

"ZAHA'DAN ÇOK FAZLA ŞEY BULAMADIM"

"Zaha'dan çok şey umuyordum ama çok fazla şey bulamadım. Zaha'nın oyunu bu değil. Sürekli top kaybetmesi hem takımı hem de kendisini yoruyor ama iyi oynayıp Galatasaray'ı ipten aldığı maçlar da oldu. Sivasspor maçında daha iyisini yapabilirdi, daha çok şey bekliyordum. Böyle maçlarda ortaya çıkması gerekiyor."

"KEREM ARTIK AT"

"Kerem Aktürkoğlu'nun kendine bir çekidüzen vermesi lazım. Yine pozisyona giriyor ama artık at. Karşı karşıya bomboş pozisyonda direğe nişanlıyorsun. Galatasaray'da üst üste böyle pozisyonlar kaldırılmıyor ve sonra berabere kalıyorsun."

"KEŞKE NUNO TAVARES OLSA

"Berkay yılmaz, direkt oynatabileceğin bir oyuncu değil. Keşke Nuno Tavares olsa. Acaba bırakırlar mı?" ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2024, 19:08
YORUM EKLE