Selahattin Kınalı: "Galatasaray'a gelmeden önce beni aradı ve 'Bunu Trabzonspor'un alması lazım' dedi"

Galatasaray'ın parlayan yıldızı Barış Alper Yılmaz, performansıyla ilgili övgüler almaya devam ediyor.

Selahattin Kınalı: "Galatasaray'a gelmeden önce beni aradı ve 'Bunu Trabzonspor'un alması lazım' dedi"

A Spor yorumcusu Selahattin Kınalı, Barış Alper Yılmaz ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kınalı'nın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'A GELMEDEN ÖNCE BENİ ARADI VE 'TRABZONSPOR'UN ALMASI LAZIM' DEDİ"

"Barış Alper Yılmaz, 'Beni saha atın, karışmayın. Nerede ihtiyaç varsa oynarım' diyor. Barış Alper, Keçiörengücü'nden oynarken bizim dikkatimizi şöyle çekti. Keçiörengücü'nden bir profesyonel, tanıdığımız birisi, beni aradı ve 'Abi böyle bir oyuncu var, sen de izliyorsundur. Bunu Trabzonspor'un alması lazım. Birilerine söyler misin?' dedi. 'Söylerim ama ben söylediğim için alacakları varsa da almazlar' dedim. Çünkü biz kimsenin adamı değiliz, bizden uzak duruyorlar."

"TRABZONSPOR PARAYI ÇOK BULUYOR, SONRA GALATASARAY ALIYOR"

"Galatasaray da o dönemde Barış Alper'in farkında. Trabzonspor girişimde bulunuyor ama Keçiörengücü'nün istediği parayı çok buluyorlar. Sonra Galatasaray, 2.1 milyon Euro'yu verdi, akıllı davrandı ve aldı. Çok da iyi bir transfer olduğunu performansıyla bize gösteriyor. Barış Alper, tipik bir Karadeniz delikanlısı. Mahallenin afacan çocuğu gibi..."

"ADANMIŞ BİR OYUN KARAKTERİ VAR"

"Hataları elbette var. Mental olarak da eksiklikleri var ama bir tane doğrusu var ki o da kalbini yüreğini sahaya taşıyor. Bütün defolarını kapatmaya yetiyor. Daha üst düzey bir oyuncuya dönüşme ihtimali elbette var. Okan hoca da ondan en üst düzeyde yararlanıyor ama bence belli bir bölgenin 8-9'luk oyuncusuna dönüşebilir ve bu onu yurt dışına taşıyabilir. Adanmış bir oyun karakteri var. Çocuğun yaradılışı böyle. Bu yeteneği geliştikçe neden Premier Lig'de izlemeyelim ki?" ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarirkimizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2024, 20:14
YORUM EKLE